Horváth Attila

Úton lenni – semmi. Útnak kéne lenni legalább.

Dreamlake (1994) – Blue Syndicate (1996)

  

  1. Midnight Train   (Szekeres Tamás – Horváth Attila és Edwin Balogh)
  2. Soldier Of Time  (Szekeres T. – Horváth A. és Edwin B.)
  3. A Winner’s Not A Loser  (Szekeres T. – Horváth A. és Edwin B.)
  4. Take Me Back   (Szekeres T. – Horváth A. és Edwin B.)
  5. Blundered Through The Week  (Szekeres T. – Horváth A. és Edwin B.)
  6. Prophecy   (Szekeres T. – Horváth A. és Edwin B.)
  7. Keeper   (Szekeres T. – Horváth A. és Edwin B.)

A dalcímekre kattintva olvasható a szöveg. Ha egyben szeretné látni a lemez összes szövegét, akkor ide klikk.

  1. Szabi:
    2014 April 23

    Üdv!
    Látom hogy a Dreamlake dalainak szövegei nincsenek fent az oldalon. Szeretnék érdeklődni hogy fent lesz-e, mert sajnos sehol máshol nem találhatóak meg. Valamint az érdekelne hogy a Keeper c. szám melyik lemezen van rajta.
    Előre is köszönöm a választ.

  2. hat:
    2014 April 25

    Az a baj, hogy nekem nincs meg a Dreamlake. A szövegek kéziratos példányait pedig sehol nem találtam.
    Ahogy előkerülnek, természetesen felteszem, de komolyabb erőfeszítéseket az ügy érdekében azért nem tettem, mert a lényeg azért a magyar nyelvű életmű, az angol szövegeket inkább csak érdekességként mutattam meg.
    (Annyira, hogy ha nem figyelmeztetsz, én már rég nem emlékezem, hogy a Dreamlake szövegek hiányoznak. Köszönöm, hogy írtál.)
    A Keeper elképzelhető, hogy elkészült, de lemezre mégsem került. A szövegre emlékszem, de érdekes módon én sem tudom zenéhez kötni, tehát vagy valóban nem jelent meg – vagy az is elképzelhető, hogy valamelyik dal menet közben változott, és ezért új szöveget írtunk rá.

  3. Szabi:
    2014 April 27

    Most bukkantam rá ezekre a lemezekre és nagyon jó számok vannak rajta, kíváncsi lettem volna a szövegükre. (A Takes Time tetszik a legjobban, annak érdekelt volna főleg a szövege) Annyira nem jó az angol tudásom hogy teljesen megértsem (volt olyan szám aminek leírtam a szövegét, aztán kiderült hogy sok helyen egész mást értettem mint ami volt) Az tűnt fel hogy ott van a Dreamlake a címben is és a borítója is, de ugye szövegek nem voltak. A Keeper-t viszont sehol sem találtam meg ami így már érthető.

  4. Szabi:
    2014 April 27

    Esetleg ha nagyon nincsenek meg, megpróbálhatom leírni hallás után és elküldhetem, hátha ki tudod egészíteni, bár ahogy írtam, valószínűleg én elég hézagosan tudom leírni és nem is biztos hogy mindenhol jó.

Hozzászólok