Horváth Attila

Úton lenni – semmi. Útnak kéne lenni legalább.

TRB videók

 1. Boda László:
  2009 február 16

  Kedves Attila!
  Csodálatomat fejezem ki verseidért, amelyekből visszaköszönt saját érzésvilágom is. Bevallom töredelmesen legelőször a TRB zenekar dalaiban fedeztelek fel. Talán 7-8 éve beszélgettem Zeffer Andrissal a csodálatos dalszövegekről, aki nagyon szépen beszélt rólad, hogy mennyire megtaláltad a TRB. –hez illő verseket. Majd később kezdtem keresni csodálatos munkásságod zenekarokon keresztül. Hatalmas merítési lehetőséget kínáltál. Munkásságod több generációnak nyújt olyan pluszt, amely arra enged következtetni, hogy ha én lennék „A” HORVÁTH ATTILA én kiadatnék egy olyan nem minden napi egyedi (cd, -verseskötet) kiadványsorozatot, amelyben megtalálható lenne az összes művem. Akár antológia formában, a zenei stílusok alapján, amely cd-ken az eredeti előadók szólalnának meg. Szerintem nagyon sok embernek szereznél örömet.
  Szívélyes üdvözlettel.
  Boda László
  Dániából

 2. hat:
  2009 február 18

  Kedves Laci!
  Köszönöm, amiket írtál.
  Itt a honlapon is szerepel a hír, hogy decemberben megjelent az EMI gondozásában a Horváth Attila Életmű válogatás 4 cd-n, zenei stílusok alapján csoportosítva. Könyvem pedig 97-ben jelent meg. A dalszövegeken kívül életrajzi nagyinterjú, valamint kollégákkal való rövid beszélgetések szerepeltek benne. Ezeket megtalálod itt is, ha van kedved és türelmed egy kicsit keresgélni.
  Dániában élsz, vagy csak most épp ott vagy? Ha ott élsz, akkor tiszteletre méltó, hogy figyelemmel kíséred a hazai rock mindennapjait.
  Ajánlom figyelmedbe a Mobilmánia lemezét is!

  hat

 3. Iamsms:
  2023 február 3

  buy prednisone 5mg online generic prednisone 5mg mebendazole 100mg brand

Hozzászólok