Horváth Attila

Úton lenni – semmi. Útnak kéne lenni legalább.

Életműkoncert

 1. Gabi:
  2012 március 23

  De jo lenne ott lenni! Menjek, ne menjek… Ha ilyen egyszeru lenne nem is kerdeznem (magamtol). Nagyon orulok, hogy ez lesz, neked. Szeretettel, Gabi NY-bol

 2. Péter:
  2012 április 28

  Kedves Attila!
  Ott voltam tegnap este az Arénában,nagyon Nagy Buli volt,köszönöm az élményt,köszönöm a sok dalt,amit az évek során írtál és kívánok jó egészséget és minden jót Neked.
  Tisztelettel B.Péter

 3. Konki:
  2012 május 4

  Kedves Attila!
  Köszönjük az élményt, a szervezést, kitűnő volt a koncert és Charlie-nak teljesen igaza volt a nézőszám tekintetében is, hiszen a közel teltház egy ekkora Arénában önmagáért beszél. Jó volt látni, hogy Te is feloldódtál a nézők szeretetében, bár a szerénységed maradt a régi, de persze mi ezért is tisztelünk. Legfőképpen pedig személyesen köszönöm, hogy elsősorban szövegeid miatt az én Drágám is megszerette az eleddig tőle távol álló zenéket, eljön velem úgy a Marathon, mint egyéb koncertekre, szívesen hallgatja velem együtt a dalaidat a kocsiban. Sőt, amikor úgy két hónapja megláttam (itt) az Életmű-koncerted ‘plakátját’ és riasztottam őt, hogy ugye mi is megyünk, közölte, hogy tényleg nehéz nekem meglepetést okozni, merthogy titokban már megrendelte a jegyeket.
  Együtt kívánunk hát további szép életet Neked!
  Az Út legyen Veled!

 4. Tamás:
  2013 március 20

  Az életmű koncert megvásárolható már DVD-n?
  Ha igen, akkor az e-mail címemre kaphatnék tájékoztatást!
  steel24@freemail.hu
  Köszönöm!

 5. hat:
  2013 március 24

  Még nem jelent meg a DVD, de én is remélem, hogy hamarosan kapható lesz.
  Szeretném, szeretnénk, ha az évfordulóra legalább megjelenhetne.

Hozzászólok