Horváth Attila

Úton lenni – semmi. Útnak kéne lenni legalább.

Életműkoncert

  1. Gabi:
    2012 March 23

    De jo lenne ott lenni! Menjek, ne menjek… Ha ilyen egyszeru lenne nem is kerdeznem (magamtol). Nagyon orulok, hogy ez lesz, neked. Szeretettel, Gabi NY-bol

  2. Péter:
    2012 April 28

    Kedves Attila!
    Ott voltam tegnap este az Arénában,nagyon Nagy Buli volt,köszönöm az élményt,köszönöm a sok dalt,amit az évek során írtál és kívánok jó egészséget és minden jót Neked.
    Tisztelettel B.Péter

  3. Konki:
    2012 May 4

    Kedves Attila!
    Köszönjük az élményt, a szervezést, kitűnő volt a koncert és Charlie-nak teljesen igaza volt a nézőszám tekintetében is, hiszen a közel teltház egy ekkora Arénában önmagáért beszél. Jó volt látni, hogy Te is feloldódtál a nézők szeretetében, bár a szerénységed maradt a régi, de persze mi ezért is tisztelünk. Legfőképpen pedig személyesen köszönöm, hogy elsősorban szövegeid miatt az én Drágám is megszerette az eleddig tőle távol álló zenéket, eljön velem úgy a Marathon, mint egyéb koncertekre, szívesen hallgatja velem együtt a dalaidat a kocsiban. Sőt, amikor úgy két hónapja megláttam (itt) az Életmű-koncerted ‘plakátját’ és riasztottam őt, hogy ugye mi is megyünk, közölte, hogy tényleg nehéz nekem meglepetést okozni, merthogy titokban már megrendelte a jegyeket.
    Együtt kívánunk hát további szép életet Neked!
    Az Út legyen Veled!

  4. Tamás:
    2013 March 20

    Az életmű koncert megvásárolható már DVD-n?
    Ha igen, akkor az e-mail címemre kaphatnék tájékoztatást!
    steel24@freemail.hu
    Köszönöm!

  5. hat:
    2013 March 24

    Még nem jelent meg a DVD, de én is remélem, hogy hamarosan kapható lesz.
    Szeretném, szeretnénk, ha az évfordulóra legalább megjelenhetne.

Hozzászólok